Fashion

5 x sneaker modellen waar je sowieso mee opvalt

5 x sneaker modellen waar je sowieso mee opvalt

Dat je schoenen je outfit kunnen maken of kraken wisten we al maar tegenwoordig zijn er zoveel verschillende sneakers in de meest uiteenlopende kleuren dat je bijna niet meer weet waar je het zoeken moet. Hieronder vind jij de meest te gekke sneakers die jouw outfit echt helemaal compleet zullen maken! Van Nike tot adidas met de allermooiste prints, details en kleuren.

Gelukkig weten ze bij Sneakerjagers alles over sneakers! Hier vind jij namelijk de mooiste sneakers en waar en wanneer je deze kan scoren.

1. Nike Air Max 1 & Nike Air Max 90

Om te beginnen de Nike Air Max 1 maar ook de Nike Air Max 90. Dit jaar gaat dit klassieke Nike model alweer 30 jaar mee en je verwacht het al, in die 30 jaar zijn er ook ongekend veel colorways verschenen op de Air Max 90. De colorways die je hieronder vindt zijn lekker extra. En zeg nou eerlijk, wie houdt nou niet van een klein beetje extra? Alle andere Air Max 90 kleurenschema’s vind je hier.




2. AMBUSH x Converse

Wil je nou echt opvallen met jouw sneakers? Misschien is dan de samenwerking tussen AMBUSH en Converse wat voor jou. AMBUSH in opgericht in 2008 en kent al verschillende samenwerkingen met grote namen. Zo ook met Converse met als resultaat vier prachtige sneakers. Hieronder vind je de twee soorten sneakers die in zowel een zwarte als een blauwe colorway verkrijgbaar zijn. Welke is jouw favoriet? De blauwe of de zwarte? Of heb je toch liever de Chuck 70 die bedekt is met imitatiebont?


3. Air Jordan 1 Mid

De Air Jordan 1 Mid is vandaag de dag een echte musthave! De sneaker kom je vaak tegen met de mooiste kleurencombinaties op het bovenwerk. Alhoewel dit model jaren geleden op de markt kwam voor als basketbalschoen, groeide deze al snel uit tot een echte lifestyle sneaker! En wat voor één, want vandaag de dag kunnen we niet meer zonder dit model. Buiten het feit dat het een geweldige sneaker is, zorgen ze ook nog eens voor ultiem comfort. Hier vind je één van de vele colorways die echt te gek is. Door de vele kleuren kan je de sneaker goed combineren.

4. Reebok Zig Kinetica Edge

Misschien denk je in eerste instantie niet meteen aan een Reebok sneaker als je denkt aan een opvallende sportschoen maar de Reebok Zig Kinetica Edge neemt al je twijfels weg. Met deze sneaker maak jij echt je outfit helemaal af; de lichte sneaker wordt afgewerkt met zowel donkere details als vrolijke felle details. Hierdoor kan jij ze dus met ongekend veel outfits combineren.

5. Adidas ZX Flux

Het adidas ZX Flux model doet het altijd goed. Een simpele maar toch super stijlvolle sneaker. Dit keer heeft het model een speelse draai gekregen. Het gehele bovenwerk wordt bedekt met een reflective print. Zo op het eerste gezicht lijkt het een simpele sneaker, maar zodra er fel licht bij komt dan wordt de sneaker omgetoverd tot een prachtige en vrolijke colorway!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top