Fashion

Kourtney Kardashian not amused over huwelijksaanzoek in 'The Kardashian's'

Kourtney Kardashian not amused over huwelijksaanzoek in 'The Kardashian's'

Nu de realityserie The Kardashian's weer te zien is, is het volop smullen geblazen van alle juice rondom de bekende familie. Niet alleen gaat het vaak over Kim Kardashian en haar liefdesleven, maar ook over de bruiloft van Kourtney Kardashian. Al is zij allesbehalve blij met de makers van de realityshow. 

Kourtney Kardashian kwaad  over huwelijksaanzoek in 'The Kardashian's'

Kourtney Kardashian vertelt in de nieuwste aflevering van de realityshow over haar familie dat ze boos is op de manier waarop de editors van het programma haar huwelijksaanzoek in beeld hebben gebracht. Travis vroeg haar romantisch ten huwelijk, wat ook te zien is in het realityprogramma. Kourtney is helaas van mening dat er te veel drama rondom haar ex is neergezet, terwijl het juist zou moeten gaan om het aanzoek. Hoewel Scott en Kourtney uit elkaar zijn, hebben de twee nog altijd een goede vriendschap én drie kinderen. "Ik had de beste avond van mijn leven en in de show ging het alleen maar over Scotts reactie." 

Kourtney Kardashian en Travis Baker getrouwd in Italië

Kourtney Kardashian en Travis Barker, de drummer van de band blink-182, trouwden tijdens een ceremonie bij een kasteel in de Italiaanse plaats Portofino. De Britse krant Daily Mail deelde foto's van Kim die tijdens de ceremonie een korte witte jurk droeg en op haar hoofd een meterslange sluier van wit kant. De jurk was duidelijk een andere dan het korte zwarte exemplaar dat ze zelf enkele uren voor de ceremonie deelde via Instagram. Travis Barker gaf zijn jawoord in een donker pak met daaronder een licht overhemd en een donkere vlinderdas.De zwarte jurk van Kourtney Kardashian die ze op Instagram deelde, komt uit de lente/zomer-collectie van Dolce & Gabbana uit 1998. Op de jurk staat een gekleurde afbeelding van Maria.

 

 

 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top