Fashion

How to: felgekleurde cowboy boots stylen

How to: felgekleurde cowboy boots stylen

De felgekleurde cowboy boots zijn helemaal hot at the moment! Het is dé trend van deze lente en ze maken je outfit helemaal af. Op Instagram kun je er niet meer omheen en zie je celebrities zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner de western faves rocken. Maar hoe style jij dit trendy item? Wij geven je wat inspiratie.

Casual 

Keep it casual en combineer je stoere cowboyboots met shorts en een topje. Dit is en comfortabel en het staat ook nog eens superstoer! Met deze combi heb je trouwens ook de perfecte festival look.

Mini Dress

Romantisch combineren met de stoere Western boots, we like it! Je kunt ervoor kiezen om de kleuren in de boots terug te laten komen in je jurkje of juist voor een gedurfde en totaal ander kleur te gaan. Wedden dat je veel complimentjes krijgt?

Western boots high metallic aqua bij Most Wanted

Oversized blazer

Voor een chique maar toch stoere look kun je je boots combineren met een oversized blazer. Je kunt voor een classic zwarte gaan, maar ook voor een leuke felle kleur. 

Zilverkleurige metallic cowboylaarzen met groene details bij Sacha Shoes

Bijpassende felle kleuren

Om je look helemaal af te maken kies je voor een leuke top in dezelfde kleur als je boots. Zorg er wel voor dat je niet helemaal in de zelfde kleur gaat en dat je een beetje contrast brengt door een broek of rok in een minder opvallende kleur te dragen. Zo wordt je outfit niet too much.

Western laarzen met gestikte prints in rood bij ASOS

Blousejurk

Ook casual, maar speels. Als je kiest voor een leuke zwarte of witte blousejurk zorg je ervoor dat je cowboy laarzen centre of attention zijn in je outfit. 

SENDRA DEBORA FLEXCowboylaarzen - groen bij Nelson

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top