Lifestyle

Deze hobby moet jij in 2022 proberen op basis van je sterrenbeeld

Deze hobby moet jij in 2022 proberen op basis van je sterrenbeeld

In een nieuwe jaar is het altijd leuk om na te denken over wat je nou echt leuk vindt. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe hobby beginnen om jezelf bezig te houden - en misschien word je er nog blijer van ook.

Weet je even niet welke hobby je moet proberen? Hieronder vind je de hobby die jij in 2022 moet proberen op basis van je sterrenbeeld!

Ram (21 maart tot 19 april) - Wandelen

Als Ram houd jij wel van een avontuur en ben je graag in de buitenlucht. Grote kans dat wandelen een hele goede hobby voor jou is. Nog een voordeel; je kunt dit altijd doen, ondanks alle maatregelen waar we op dit moment in leven.

Stier (20 april tot 20 mei) - Maak je eigen sieraden

Als Stier ben jij een echte creatieveling en werk je graag met je handen. Hoe leuk is het om je eigen sieraden te gaan maken? Haal een paar mooie kralen in huis en maak prachtige creaties. Misschien dat je er zelfs nog wat geld mee kunt verdienen!

Tweelingen (21 mei tot 20 juni) - Mediteren

Als Tweeling ben jij altijd bezig, wat soms veel stress met zich mee kan brengen. Om eens te ontspannen kun jij heel goed beginnen met mediteren. Je zult merken dat dit heel fijn is en dat je een stuk meer rust hebt.

Kreeft (21 juni tot 22 juli) - Lezen

Als Kreeft ben jij graag op jezelf, je vindt het daarom heerlijk om je af en toe even terug te trekken. Je kunt op dat moment heel goed lekker een boek gaan lezen. Dit zal ervoor zorgen dat je even helemaal onstspant en je meegomen wordt in een leuk verhaal. 

Leeuw (23 juli tot 22 augustus) - Maak een fotoboek

Als Leeuw ben jij een echt familiemens. Je hebt dan ook meer dan genoeg herinneringen en foto's om een heel boek van te maken. Dit is een super leuke bezigheid, waar je weer heerlijk terug kan denken aan alle leuke momenten.

Maagd (23 augustus tot 22 september) - Iets knutselen

Als Maagd ben jij het meeste jezelf als je je creativiteit kwijt kunt. Ga dus als nieuwe hobby iets leuks knutselen. Nu denk je vast 'dit is toch voor kinderen?', maar er zijn hele leuke dingen die je als volwassenen in elkaar kunt knutselen! Denk bijvoorbeeld aan origami, diamond painting of droogbloemen maken. 

Weegschaal (23 september tot 22 oktober) - Borduren

Als Weegschaal heb jij veel geduld en ben je graag creatief bezig. Daarom zou iets moois borduren een hele goede hobby voor jou zijn. Je kunt je kunstwerken later ook weer ophangen om je huis wat gezelliger te maken.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november) - Tekenen

Als Schorpioen houd je ervan om nieuwe dingen te proberen en leren. Probeer daarom eens een keer iets écht moois te tekenen. Misschien dat het wel iets is wat je leuk vindt en waar je goed in bent, maar als dit niet zo is heb je in ieder geval iets nieuws geprobeerd! 

Boogschutter (22 november tot 21 december) - Maak een 'aftermovie'

Als Boogschutter ben jij niet vies van een avontuur, je reist dan ook vaak. Grote kans dat je heel veel foto's en video's hebt. Wist je dat je hier een super leuke 'aftermovie' van kunt maken? Door een video in elkaar te zetten met alle foto's en video's van bijvoorbeeld een bepaalde vakantie, heb je een super leuke video met herinneringen. 

Steenbok (22 december tot 19 januari) - Koken

Als Steenbok vind jij het heerlijk om bezig te zijn, duik daarom de keuken in om iets lekkers te koken. Maak bijvoorbeeld een heerlijk 4-gangen diner voor jezelf of anderen. Het is super leuk om dit samen te stellen, en zo kun je ook even je kookkunsten testen. 

Waterman (20 januari tot 18 februari) - Fotograferen

Als Waterman ben jij creatief en heel sociaal. Leer jezelf om mooie foto's te maken en maak hierbij gebruik van je sociale vaardigheden; ga bijvoorbeeld langs bij je vrienden om mooie foto's van hen te maken, of vraag het aan vreemde op straat. Zo krijg je de leukste resultaten.

Vissen (19 februari tot 20 maart) - Maak een DIY

Als Vis vind jij het leuk om zelf dingen te maken, probeer daarom een keer een DIY! Je kunt hele leuke video's vinden op YouTube, die je begeleiden met het in elkaar zetten van de leukste dingen. Zo kan jij ook je creativiteit kwijt.

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top