Interior

Diner organiseren in december? Deze decoratie kan niet missen op je eettafel

Diner organiseren in december? Deze decoratie kan niet missen op je eettafel

Organiseer je deze december een kerstdiner voor familie of vriendinnen? Dan wil je natuurlijk dat je tafel mooi is gedekt. Een chic tafelkleed doet al wonderen, maar ook deze decoratiestukken mogen niet ontbreken deze kerst. En ja, daar horen uiteraard ook de gedraaide kaarsen bij! 

Gedraaide kaarsen

Eén van de interieurtrends van 2021 was de gedraaide kaarsen in alle kleuren van de regenboog. Ook met kerst kun je deze vrolijke kaarsen uit de kast halen, het liefst in verschillende kleuren, formaten en hoogtes. Houd het chic door voor witte gedraaide kaarsen te gaan of een vleugje goud, of maak het een vrolijk gekleurd kerstfeest door uit te pakken met gedraaide kaarsen in alle kleuren van de regenboog. Hul jezelf in een fijn glitterend kerstjurkje en je bent al goed op weg deze kerst!

 

Glazen kaarsenhouders

Je gedraaide kaarsen moeten natuurlijk in mooie kaarsenhouders. De eerste optie waar je voor kunt gaan, zijn glazen kaarsenhouders of glazen kandelaars. We zien deze kandelaars in verschillende toffe kleuren, bijvoorbeeld felblauw of knalroze. Kies zelf wat het beste bij jouw diner past of pas de rest van de tafel aan op de kleuren van je kandelaars om in stijl te blijven. Al mag je ook best een beetje mixen en matchen met kleuren! 
 

Houten kaarsenhouders

Liever een Scandinavische look bij een aankomend diner? Dan zijn houten kaarsenhouders een must. Houd de rest van je tafel rustig met een wit tafelkleed, voeg natuurlijke materialen toe (kerstgroen bijvoorbeeld) en kies voor één extra kleur om toe te voegen. Een beetje goud of rood doet het bijvoorbeeld erg goed in combinatie met hout, maar ook donkerblauw kan prima. 
 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top