Lifestyle

Deze zomer slaap jij heerlijk muggen-vrij met een aroma diffuser die past bij jouw interieur

Deze zomer slaap jij heerlijk muggen-vrij met een aroma diffuser die past bij jouw interieur

Je hebt in de middag aangenaam liggen vertoeven aan het water en een heerlijke cocktail gedronken op het terras bij zonsondergang. Nu nog genieten van je nachtrust zonder muggen. Het gezoem de hele nacht door en je lieve partner die om de zoveel tijd een tantrum heeft omdat hij of zij helemaal gek wordt van deze beestjes, is niet bepaald de zwoele zomeravond waar jij naar verlangt.

De zomer zou fantastisch zijn als jij deze keer niet lek wordt geprikt en onaantrekkelijke jeukende bultjes op je lichaam krijgt. Je bent inmiddels de hoop verloren in de citronella kaarsen die niet echt bepaald lekker ruiken. Daarnaast zit anti-muggen spray vol met chemicaliën en is een ander middeltje met vervelende bijwerkingen ook geen optie meer.  

Degene met een hogere lichaamstemperatuur en een bepaalde geur die aantrekkelijk is voor muggen, is meestal de sjaak in de slaapkamer. De beste manier om muggen tegen te gaan, is door het verspreiden van een heerlijke geur waar deze vliegende insecten niet van houden. Een aroma diffuser heeft veel voordelen, maar alleen al het feit dat het vervelende muggen bestrijdt, is het hebben van een geurvernevelaar meer dan waard.

Muggen-vrij met een aroma diffuser

Sommige aroma verstuivers op de markt zijn niet bepaald trendy en dat is zonde van ons zorgvuldig uitgekozen interieur. De aroma diffusers van Geurwolkje zijn prachtig ontworpen en wanneer je er één hebt, wil je dankzij de vele voordelen van een geurverspreider nooit meer zonder. Met de code TRENDALERT10 krijg jij 10% korting op een Geurwolkje die bij jouw interieur past. De code is twee maanden geldig.

Geuren tegen muggen

Een aroma diffuser werkt met etherische oliën. Een aantal druppeltjes toevoegen van jouw favoriete geur en je kunt van een lekkere ruikende kamer genieten. De collectie van Geurwolkje bestaat uit bijna elke aroma die je maar kan bedenken. Van eucalyptus en vanille tot speciale olie blends zoals Happiness, die samengesteld is uit lavendel, mandarijn, palmarosa, sinaasappel en ylang ylang.

De geuren waar muggen absoluut niet van houden, zijn onder andere lemongrass, sinaasappel, eucalyptus, citroen en bergamot. Speciale samengestelde oliën van Geurwolkje zoals zomerbries, lentebries, fris briesje of morning daisy helpen jouw kamer ook muggen-vrij te houden.

Vul de mooie aroma diffuser van het duurzame merk met water en vijf tot zeven druppels olie. Plaats de geurverspreider in je slaapkamer en zet deze minimaal één uur voordat je gaat slapen aan. Het mag ook langer en het liefst gedurende de hele nacht. Open de deur van je slaapkamer op een kiertje en geniet van een ongestoorde nachtrust.

Andere voordelen van een aroma verspreider

Een geur vernevelaar zorgt er niet alleen voor dat jij geen last hebt van muggen en dat jouw stulpje lekker ruikt. Een geurverspreider is perfect voor aromatherapie en het helpt ook bij het op peil houden van de luchtvochtigheid en het zuiveren van de lucht.

Beeld: Geurwolkje
Deel dit artikel
Back to top