Winnen

Win: LOOkX beauty pakket //VERLOPEN

De komst van de herfst is een feit. Gelukkig kunnen we met dit sombere weer op zoek naar nieuwe beauty producten. Zoals de nieuwe najaarscollectie van LOOkX. Bekijk hieronder het stappenplan, hoe je een winter look kunt aanbrengen en kans maakt op een geweldinge beauty pakket van LOOkX!

Aankomende winter kun je jouw wenkbrauwen extra aanzetten. Ook voor je lippen heeft LOOkX een echte musthave: de LOOkX limited editon Care & Shine glosses, voor een subtiele kleur en een dosis verzorging. Laat je ogen spreken met de vier metallic oogschaduws. Laat ze mooi in elkaar overlopen, trek met de diepzwarte nieuwe LOOkX Dip-in Liquid Eyeliner een strakke lijn en voilá: echte eyecatchers!




Velvet Luxury Look!

Straal klasse en luxe uit zonder over the top te gaan. Deze look past perfect bij warme, glanzende kledingstukken en drukke prints.

Stap 1. De beste basis voor deze look is een egale, matte huid. Deze creëer je met de LOOkX Mat Perfection Foundation in combinatie met de LOOkX Compact Powder Pure of Deep Beige.



Stap 2. Breng de LOOkX Eyeshadow Brown Stone aan. Trek een dun lijntje langs de wimper- rand boven het oog en maak een vloeiende beweging richting de arcadeboog. Zet de arcadeboog iets steviger aan met de bruine tint. Blend net zolang totdat alles mooi in elkaar overloopt.



Stap 3. Dep met de LOOkX Eyeshadow Brush de LOOkX Eyeshadow Purple op het bewegend ooglid. Houd het luchtig voor een luxe effect.



Stap 4. Bij deze look horen volle, zwarte wimpers. Zet ze daarom stevig aan met de LOOkX Ultra Lash Mascara.



Stap 6. Kleur de wenkbrauwen in met de universele LOOkX Eye Brow Pencil.

Stap 7. Mix de bruine en de roze kleur van de LOOkX Duo Blush voor een gezonde, frisse tint op de jukbeenderen.



Stap 8. Accentueer de lippen met de LOOkX Lipliner. Corrigeer de vorm als dat nodig is.

Stap 9. Kleur de lippen in met de LOOkX Lipstick Intense Purple.


Gingen de stappen iets te snel? Bekijk DIY video! 




Win!

Als trouwe lezer van Fashionscene krijg je tot 20 oktober 10% korting op het gehele assortiment met de kortingscoupon: FAS09LM12. 

Deel deze foto met je vrienden op facebook en share fashionscene en LOOkX en maak iedere dag kans op een LOOkX trend make-up pakket t.w.v. EUR
125,00! 
Deel dit artikel
Back to top