Fashion

Mydress.nl nieuwe collectie + kortingscode

Er leuk uitzien is in de zomer wat makkelijk dan in de winter. Met de gloednieuwe jurken op Mydress.nl kun je ook de kille en grijze dagen prima doorkomen, maar wel stylish! De jurkjes zijn netjes te dragen voor naar je werk, maar je kunt er ook mee dansen op een feest!

De nieuwe collectie is speciaal geselecteerd met het accent op de trends van dit najaar. Je komt jurkjes tegen in de kleuren variërend van bordeauxrood, donkergroen tot aan het befaamde zwart. Details als kant, leer en goud zorgen voor de extra touch. Maar ook studs en peplum zijn op dit moment niet weg te denken. Of je nou op zoek bent naar een losvallende jurk of eentje die je vrouwelijke silhouet naar voren brengt. Mydress.nl heeft een ruime aanbod aan mooie betaalbare jurken!

 


Vanity Black,Mydress, € 54,95
Peplum Red, Mydress, € 69,00
Green Cocktail Dress, Mydress, € 79,00

Om de waterkoude dagen op te fleuren geeft Mydress.nl 15% korting op de gehele collectie. (Uitgezonderd de Kim Siderius collectie)

Gebruik kortingscode gift4u bij het afrekenen.


NO-MI Shaping Accessories
Mydress.nl heeft weer een nieuw merk online. Deze keer geen jurkjes, maar shapewear. Een nieuw, fris en jong merk: NO-MI Shaping Accessoires. Nee, geen stoffig corrigerend ondergoed van je oma. Het is speciaal ontworpen door en voor jonge vrouwen om er nog mooier uit te zien. NO-MI is fashionable, betaalbaar en zit erg comfortabel. De basis van elk product is van zacht, fijn gebreid materiaal en het heeft geen irriterende naden. Hierdoor sluiten de NO-MI Shaping Accessories zich naadloos aan op het lichaam. Een nieuw musthave accessoire!


 

 

Deel dit artikel
Back to top