Fashion

Betaalbare herfstjurken @ Mydress.nl

De dagen lijken alweer korter te worden en dat betekent: de herfst staat voor de deur! Mydress.nl lanceert daarom de nieuwe najaarscollectie. Via deze webshop vindt je veel verschillende, betaalbare jurken, maar ook vestjes en accessoires onder de € 100,-.

Op Mydress.nl, de betaalbare jurkjessite, vind je altijd jouw jurk! Basic, casual of chique jurken worden met zorg in beperkte aantallen voor je ingekocht in verschillende fashionsteden als: Londen, Parijs en Milaan.

Om de herfst door te komen vind je in de nieuwe Mydress collectie jurken van warme, zachte stoffen, gebreide jurken en andere comfortabele artikelen. Naast casual jurkjes, zijn er ook partyjurkjes in de shop te vinden.

Qua kleuren is er in de nieuwe collectie rekening gehouden met dé trendkleuren van dit seizoen: blauw, mosterdgeel en verschillende tinten rood. Daarnaast kan je natuurlijk ook kiezen voor basiskleuren als: zwart, grijs, bruin en beige.

Nieuw in de webshop zijn de parelvestjes, deze match je fashionable over je basic jurk of top. De met kant bewerkte vestjes sluiten naadloos aan bij de trend van dit seizoen. Om je look compleet te maken zijn er ook accessoires in de shop te vinden, zoals het ronde bloemtasje van 100% suède.

Wij kozen alvast twee classy jurken voor je uit:

Mydress.nl Mydress.nlLinks: Cleopatra dress geïnspireerd op de GUCCI jurk die o.a. Kim Kardashian

droeg op de rode loper! Prijs €64,-.

Rechts: Leather look dress! Prijs €79,-.

Benieuwd? Check hier de webshop van Mydress.nl.

Deel dit artikel
Back to top