Beauty

Unboxing: Beautybox februari 2015

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En houd je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat!
 
Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder andere Ziaja, Rituals, Tony & Guy, Lipsi en Anatomicals.
 
Wat kun je verwachten? 
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox, unboxen we de februari 2015 editie!
 
Anatomicals - Hand & Lip Duo - Full size, €5,95
Één van de bestsellers van dit fantastische Britse merk, om de laatste weken van de winter mee te overleven. Dit product met Aloe Vera is zowel optimaal voedend voor de lippen als de handen en zorgt ervoor dat jouw huid barstjes- en kloofvrij blijft, door de zachte werking van de Aloe Vera plant.
 
Ziaja - Goat’s Milk Nightcream - Full size, €6,99
Deze nachtcreme is Ziaja’s best verkochte product. De pH waarde van geitenmelk is bijna gelijk aan de pH waarde van onze huid. Hierdoor wordt de creme goed opgenomen door de huid en kan het in de diepere huidlagen komen om zo de huid goed te hydrateren en strakker te maken.
 
Rituals - Sakura Douche Olie - Full size, €8,50
Yes! Weer een heerlijk Rituals product! Deze verzorgende doucheolie verandert in zijdezacht schuim en laat je heerlijk zacht aanvoelen. Geniet van de bijzondere geursensatie van organische rijstmelk en oosterse kersenbloesem.
 
Toni & Guy - Extrem Hold Hairspray - 250 ml, €11,99
De producten van Toni & Guy doen wat ze beloven en het assortiment van het Britse haarmerk is enorm. Vandaar dat er wel vaker producten van dit fantastische merk te vinden zijn in de Beautybox. Deze maand zit er voor iedereen één van de bestellers in, namelijk de firm hold hairspray. In een ideaal to-go formaat, voor de nodige touch-ups tijdens het uitgaan.
 
Lipsi cosmetics - Alphrodite Powder Combat Grease - 20 ml, €20,-
Een nieuwe naam in de beautybox! Dit fijne poedertje absorbeert al het overtollige talg, waardoor de huid straalt, met een matte afwerking. Het is de bestseller van het merk en een absolute hit in Amerika. De poeder is geschikt voor alle huidtypen en doet het fantastisch als poeder-basis, of als afwerking van de make-up look.
 
De bovenstaande februari-editie van de Beautybox is tot eind februari verkrijgbaar op www.beautybox.nl.
 
Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement (van maar € 14,95 per maand) nemen. Gebruik de kortingscode BEAUTYBOXWELKOM voor 10% korting op je abonnement (geldig t/m vrijdag 6 maart)! Wees er snel bij, want er komt weer een lekkere maart, lente-editie aan.
Deel dit artikel
Back to top