Fashion

5 x Instagram accounts om Y2K inspiratie op te doen

5 x Instagram accounts om Y2K inspiratie op te doen

Trends komen vaak weer terug en op dit moment zijn de '00's zijn helemaal in! De kans is groot dat jij dit tijdperk wel hebt meegemaakt maar niet duidelijk de vinger kan leggen wat er nou toen helemaal hot was. Daar zijn wij voor. Wij hebben een aantal inspiratiebronnen op Instagram verzameld die we met jullie willen delen voor jouw dagelijkse dosis nostalgie. Denk aan hilarische throwbacks én mode en beauty - en zelfs interieur - inspiratie.

Ik ben altijd een '90's lover geweest als het draait om mode. Langzamerhand begin ik de allure in Y2K trends te herkennen en te waarderen - wat voornamelijk door de nostalgie komt - en begin ik mij te herinneren waarom sommige dingen aan het begin van het millennium trendy waren. Het feit dat ik momenteel Desperate Housewives aan het bingen ben op Disney+ en dat er genoeg films en series op Netflix staan uit dat tijdperk (A Cinderella Story, White Chicks, 13 Going on 30, Save The Last Dance), helpt hierbij.

Als jij geen zin of tijd hebt om films en series uit de jaren 2000 te kijken maar toch geïnspireerd wil raken, hebben wij een aantal Instagram accounts voor jou. Op het platform kun je ze ook nog eens handig opslaan en toevoegen aan jouw Y2K moodboard.

1 van 6

1. boshbabexoxo

Op dit account vind je grappige posts en veel mode en beauty inspiratie dankzij screenshots van je favoriete series, films en reality tv-programma's van back then.

1 van 6
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top