Fashion

Dit zijn 5 soorten jurken die je sowieso in je kast moet hebben

Dit zijn 5 soorten jurken die je sowieso in je kast moet hebben

Tegen de tijd dat je de dertig passeert, zal je vast précies weten welke kledingstukken het goed doen bij jouw figuur. Dit wil echter niet zeggen dat je bepaalde jurken en kledingstukken moet gaan uitsluiten. Er zijn namelijk genoeg momenten in je leven dat jouw lichaam een kleine verandering zal doormaken en daarnaast zal jouw persoonlijke mening ook veranderen door de jaren heen.

Wat je misschien vroeger heel erg leuk vond, zou nu een totale flop voor je kunnen zijn. Het grappige is dat deze gedachtes ook andersom werken: wanneer je eerst iets niet zo mooi vindt, kan het nu he-le-maal geweldig zijn! Daarom hebben wij soorten jurken die zelfs bij de gedachte; ‘ik heb niets om aan te trekken’, de perfecte oplossing voor je bieden! Een outfit kiezen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Ook zo benieuwd welke 5 soorten jurken jij in je kast moet hebben? Kijk dan snel met ons mee.

1 van 5

1.  Chique jurk

Of je nu last minute een feestje hebt, een bruiloft waar je naartoe moet of er is een werk evenement: wanneer jij niet weet wat je aan moet trekken is deze feestklare jurk perfect voor iedere activiteit. Door haar mooie lengte en klassieke silhouet, loop je er altijd modieus en chic bij. Daarnaast creëert deze pasvorm geweldige taille en aan de hand van accessoires kan je de look op jouw persoonlijke manier verfraaien.


Satijnen jurk dieprood bij H&M


Satijnen jurk met pofmouwen bij H&M

1 van 5
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top