Wedding

Ben jij binnenkort te gast op een bruiloft? Dit zijn de leukste outfits

Ben jij binnenkort te gast op een bruiloft? Dit zijn de leukste outfits

Een bruiloft is één van de meest gedenkwaardige events in iemands leven. Nu jij daarvoor bent uitgenodigd, ben je natuurlijk hartstikke enthousiast. Maar met die uitnodiging komt ook een dosis stress over je outfit keuze.

Voor welke print of kleur ga je? En ga je voor een lange of korte jurk of juist iets anders zoals een mooi pak? Er zijn waarschijnlijk zo veel keuzes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Vrees niet: wij hebben de leukste outfits én inspiratie zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten van de dag. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong) op

Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Heb je de optie om voor een jurk te kiezen? Doe dat dan ook. Met een jurk ben je met één item klaar en hoef je alleen nog maar de accessoires te stijlen. Denk ook na waar de ceremonie en het feest erna plaatsvinden. Als je aanwezig bent bij een beach wedding of een ceremonie in een zaal, dan heeft de plaats natuurlijk een grote invloed op de outfit die je kiest. 

Hiermee schitter je op elke bruiloft

Met een beetje inspiratie komt het vast en zeker goed. Wij helpen je een handje zodat jij met volle teugen kan genieten van deze speciale dag! 

 

Weet je al welke schoenen je aan gaat trekken? Waarschijnlijk heb jij je ogen op een paar hakken. Met deze tips zorg je ervoor dat je de hele avond op je favoriete schoeisel kan lopen. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top