Fashion

Heter dan heet: Rihanna dropt de Savage x Fenty Valentijn collectie met toffe samenwerking

Heter dan heet: Rihanna dropt de Savage x Fenty Valentijn collectie met toffe samenwerking

Als je dacht dat je na kerst geen cadeautjes meer zou krijgen dan heb je het goed mis. Het jaar is net begonnen en we worden geblessed met de nieuwe Savage X Fenty valentijnscollectie. Het lingeriemerk van Rihanna is hiervoor een samenwerking aangegaan en wel met modeontwerper Adam Selman.

Adam wie, denk je misschien wel. Nou als je 'm niet bij naam kent, dan heb je vast wel één van zijn fantastische creaties gezien. 

Rihanna en Adam Selman

Het is niet de eerste keer dat Adam en Rihanna samenwerken. In 2014 woonde Rihanna de CFDA Fashion Awards bij in een iconische jurk. De look zat vol met Swarovski kristallen en was vrij (lees: heel erg) doorschijnend. Met deze outfit luidde Rihanna een nieuw tijdperk in vol met doorschijnende jurken. Adam Selman was de ontwerper die haar kleedde voor dit event dus je kunt begrijpen dat wij hem 100% vertrouwen qua visie voor Savage x Fenty. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) op

De Valentijns collectie

Nu even over de Valentijnscollectie: wat kunnen we verwachten? Als we een kijkje op de Instagram pagina van Adam Selman nemen dan zien we genoeg. Zijn ontwerpen en foto's stralen zelfvertrouwen en vrouwelijkheid uit. De twee eigenschappen die we bij Savage x Fenty ook graag zien.

De hoofdkleur van de collectie is rood wat samen met de lavalampen en de neonlichten een uitstraling heeft die ons doet denken aan de jaren tachtig. Ook de lingerie schreeuwt 80's. De bustiers en het kant in de collectie geven de jaren 80 de credit die het verdient. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) op

De collectie is nu te koop. Misschien een beetje vroeg, maar, fijne Valentijnsdag! 

Beeld: Savage x Fenty
Deel dit artikel
Back to top