Fashion

Buddha to Buddha breidt hun gouden collectie uit en Davina Michelle is het boegbeeld

Buddha to Buddha breidt hun gouden collectie uit en Davina Michelle is het boegbeeld

Je kent het Amsterdamse sieradenmerk Buddha to Buddha natuurlijk van hun prachtige zilveren sieraden die al jaren razend populair zijn. Maar wat nou als je eigenlijk liever goud draagt én dol bent op de stijl van het label? Dan kun je sinds begin 2018 ook bij het merk terecht want toen introduceerde het een gouden collectie geïnspireerd op hun 'Ben' lijn.

De gouden sieraden van Buddha to Buddha zijn nu zo geliefd dat het hoog tijd was voor een uitbreiding. Nieuw in de collectie zijn oorbellen, ringen, armbanden en colliers geïnspireerd op de Katja en George zilverlijnen maar dan met een verfijnde twist in een gouden uitvoering.

Het enige wat ontbrak is een boegbeeld voor de nieuwe collectie die Buddha to Buddha ademt. Het merk sloot de handen ineen met zangeres Davina Michelle: zij is al jaren verliefd op de sieraden van het merk en net als Buddha to Buddha mooi en stijlvol maar wel met een rauw randje. 

De prachtige nieuwe gouden sieraden van Buddha to Buddha én het resultaat van de samenwerking met Davina Michelle zie je hieronder. De collectie is vanaf 1 november te koop via de webshop van het merk en geselecteerde verkooppunten. En laat dat nou net ruim op tijd zijn voor de feestdagen (want als dit geen wish list material is...).


Beeld: Buddha to Buddha
Deel dit artikel
Back to top