Haarverzorging

How to: dé haartrend van het najaar

How to: dé haartrend van het najaar

De haartrend van dit moment: de bubble ponytail. Een gewone paardenstaart kennen we wel, maar deze oriental variant heeft een hele coole twist. We spotten hem steeds vaker. Niet alleen op de catwalk, ook het straatbeeld is met bubble ponies gevuld. Wij zijn inmiddels ook groot fan!

Vind je deze hairdo ook te gek en ben je gezegend met lange lokken? Het maken van de bubble ponytail is echt niet zo moeilijk als je misschien denkt. Met dit stappenplan creëer je binnen no-time dit coole kapsel. Laten we beginnen!

How to: bubble ponytail

Stap 1

Borstel je haar eerst goed uit. Breng dan een bolletje (zo groot als een tennisbal) Elnett Satin Crème de Mousse Volume aan op schoon en bij voorkeur handdoek droog haar. De zachte crème formule verzorgt de haarvezel en beschermt het haar intens.

Stap 2

Verdeel de mousse goed in je haar. Deze mousse helpt de haarvezels te verdikken en creëert direct zichtbaar volume van de haaraanzet tot aan de lengten van je haar.

Stap 3

Maak met een haarelastiekje een staart. De bubble ponytail kan zowel hoog als laag gedragen worden.

Stap 4

Wikkel nog een elastiekje om je haar op ongeveer 5 centimeter afstand van de vorige.

Stap 5

Maak een 'bubble' door je haar tussen de twee elastiekjes wat uit elkaar te trekken. Herhaal vervolgens stap 4 en 5 net zolang tot het niet meer kan.

En tadaa... Hello gorgeous ponytail!  Zo makkelijk is het dus!


Nog één keer alles achter elkaar:

Ga jij thuis ook de bubble ponytail maken? Laat het ons weten!

 

Beeld: Instagram @erinchoward, @innovate_fashionairy

Deel dit artikel
Back to top