Beauty

Eyeliner on fleek! Dit is dé look van het moment

Eyeliner on fleek! Dit is dé look van het moment

Natuurlijk kiezen we in de zomer voor producten die lichter aanvoelen en sunshine proof zijn. Maar dit betekent niet dat we niet meer creatief kunnen zijn! De zomer vraagt juist om kleur en creativiteit! Bovendien is het leven te kort voor alleen een paar likjes mascara, toch? Have fun with make-up! Speel! Probeer!


Weet je nog de prachtige glam summer look met het oog- en lip palette in tropische kleuren? Nu gooien we het over een andere boeg en gaan we aan de slag met eyeliner. Zwarte eyeliner, maar ook gekleurde eyeliner. Show your make-up skills!

Beauty skills
 

Onze all time favorite eyeliner is de Super Liner Perfect Slim van L'Oréal Paris, waarmee je de meest strakke en precieze lijn zet. Deze zomer lanceerde de Super Liner collectie een nieuwe eyeliner namelijk Black Velvet, een stiftachtige eyeliner waarmee je een intense lijn zet. En dan hebben we ook nog de Infallible Eyeliner in twee te gekke kleuren, Irresistible Kaki en Rebel Blue, een metallic turquoise en een matte felle blauw. En je hoeft niet bang te zijn voor een make-up meltdown want deze zijn waterproof! 

Dit is de eyeliner look van het moment

How to wear  

Deze opvallende eyeliner trend kan op verschillende manieren gedragen worden en wij geven je alvast drie opties:

Optie 1: BLACK VELVET

Trek langs je wimperrand een eyeliner zoals je dat normaal zou doen, maar dan met de Black Velvet. Kies voor alleen een liner boven of onder, of allebei. Of wees creatief met vormen. Tips voor hoe je een perfecte winged eyeliner zet lees je hier

http://www.trendalert.nl/p/26850/dit_is_de_eyeliner_look_van_het_moment#BSgjHJPHG2v2O1uj.97

OPTIE 2: BLACK VELVET AND A POP OF COLOR

Combineer de Black Velvet met de Infallible Eyeliner. Breng de gekleurde eyeliner aan langs de zwarte eyeliner of kies voor een zwarte eyeliner boven en een kleurtje onder. Go all out!  

http://www.trendalert.nl/p/26850/dit_is_de_eyeliner_look_van_het_moment#BSgjHJPHG2v2O1uj.97

Optie 2: true Colors 

Ga voor een knallende look door alleen een gekleurde eyeliner te trekken of door het hele ooglid in te kleuren. Je kunt ook voor twee kleuren gaan zoals op de afbeelding hieronder. Up to you! 

Dit is de eyeliner look van het moment


 

Ga jij deze eyeliners proberen? 

Deel dit artikel
Back to top