Fashion

Dit door celebs geliefde modelabel opent eerste boetiek in Londen

Als je opzoek bent naar een hele mooie en unieke jurk, dan is Self-Portrait the place to be. Dit fijne merk opent binnenkort haar allereerste boetiekje in Londen en daar zijn wij het hélemaal mee eens. Momenteel zijn de collecties alleen nog maar online en in onder andere de warenhuizen zoals de Bijenkorf en het Britse Selfridges te vinden.

Celebs dragen graag jurkjes van het label en ook Instagirls zijn er dol op. De jurken van Self-Portrait zijn vrouwelijk, kwalitatief en nog redelijk betaalbaar. Onder andere Khloé Kardashian, Kristen Stewart, Meghan Markle en Miranda Kerr zijn fan van het merk. We don't blame them, want de jurken zijn echt prachtig. 

Ontwerper Han Chong gebruikt kwalitatief zeer goede stoffen en maakt van ieder ontwerp een kunstwerkje. Op 22 maart zal de eerste boetiek geopend worden op Ablemarle Street, in Londen. In deze omgeving zitten meerdere designers gevestigd, waaronder Alexander Wang.

"De reden dat ik voor Ablemarle Street heb gekozen is de energie die in deze buurt hangt. Het is niet zo pretentieus. Het heeft wel dat luxe-gevoel, maar is net wat edgyer."

Dit boetiekje is pas het begin volgens Chong. De komende jaren wil de ontwerper zo'n acht tot tien nieuwe winkels openen in Amerika en Azië. Ook zal de ontwerper nieuwe samenwerkingen aangaan. En, geen zorgen, ook deze collecties zullen betaalbaar blijven.

Een jurk van Self-Portrait gaat al voor ongeveer 250 euro over de toonbank. Naast jurken heeft het merk ook mooie tops, broeken en rokken in de collectie. We like! Klik hier om een kijkje te nemen op de site. 

 

💜 Cherry Blossoms and Tea for baby number three 💜 #KKW

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

 

With my favorite Song @songdani ❤️

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@songofstyle) op

 

Sunday best! @lizzyvdligt in our STRIPE KNIT TOP

Een bericht gedeeld door SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) op

 

@sofiarichie in our BACK SLEEVE SLIT TRENCH COAT

Een bericht gedeeld door SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) op

 

Spotted @lucyhale in our ABSTRACT STRIPE CORSET DRESS at our show yesterday. RG @alyssasutterstylist

Een bericht gedeeld door SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) op

 

Killing it as usual! @songofstyle in STAR MESH MIDI DRESS during Paris Fashion Week #PFW

Een bericht gedeeld door SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top