Fashion

Deze twee celebrities zijn het nieuwe gezicht van twee grote designermerken

A-list celebrities dragen vaak niet de minste looks: ze zijn immers het perfecte boegbeeld voor modemerken. En nu hebben we twee nieuwe mensen om aan het lijstje te voegen van celebrity brand ambassadors. Zo is Harry Styles het nieuwe gezicht van Gucci en Margot Robbie van Chanel. We like!

Is er iets wat Harry Styles niet kan? Lid zijn van een boyband, een solocarrière en schitteren op het witte doek... En deze lijst wordt alleen maar langer dankzij zijn samenwerking met Gucci. Hij is het gezicht van de nieuwe tailoring campagne van het merk en dat maakt ons wel erg nieuwsgierig naar de beelden!

Dat Harry Styles het nieuwe boegbeeld is van Gucci komt niet geheel als een verrassing, aangezien hij ook vaak in een Gucci pak te zien is op het podium. Ook tijdens de Victoria's Secret Fashion Show was de zanger gehuld in een ontwerp van het designermerk 

Er is nog niet veel bekend over de samenwerking, maar Gucci heeft ons al wel een kleine teaser gegeven op Instagram. 

 

// KIWI KIWI KIWI KIWI // OUT NOW //

Een bericht dat is gedeeld door @ harrystyles op

Ook de beeldschone actrice Margot Robbie heeft er weer een nieuwe uitdaging bij. Ze is de laatste tijd steeds vaker te zien in ontwerpen van een bepaald modelabel en dat heeft ook zeker zijn redenen. De I, Tonya-actrice is namelijk de nieuwe brand ambassador van Chanel. 

"It's a dream to represent such a timeless and iconic brand. The history of the Chanel woman is so exciting... I'm thrilled to be joining the Chanel family and continue their celebration of women and fashion."

Ze is ook zeker niet de eerste die dit iconische modehuis mag vertegenwoordigen. Kristen Stewart, Cara Delevingne en Pharrell Williams gingen Margot al voor, dus de Oscar-nominee heeft zeker niet de minste klus te pakken!

 

Last night was too much fun

Een bericht dat is gedeeld door @ margotrobbie op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top