Fashion

Adidas Originals lanceert collectie met niemand minder dan deze Nederlandse ontwerper

Het is een droom die uitkomt voor de Amsterdamse modeontwerpster Daniëlle Cathari. Tijdens New York Fashion Week heeft Adidas de nieuwe collectie in samenwerking met Daniëlle gelanceerd. Ook werd ze aan niemand minder dan Kendall Jenner gekoppeld!

De 23-jarige Daniëlle verscheen in de modespotlights toen ze vorig jaar haar eigen collectie debuteerde tijdens Fashion Week. De signature style van de ontwerpster is om Adidas trainingspakken uit elkaar te halen en er weer nieuwe kledingstukken van te maken. Het merk vond dit erg creatief en zag er een mogelijkheid in om samen iets te creëren. 

Het omtoveren van de trainingspakken begon als als een project bij AMFI, maar is nu uitgegroeid tot veel meer dan dat. Daniëlle mocht zelfs samenwerken met Kendall Jenner die boegbeeld is van het sportmerk. Het model is het gezicht geworden van de collectie en dat is zeker niet de minste vertegenwoordiging. You go girl!

Of de collectie verkrijgbaar zal zijn in Nederland is nog maar de vraag. Wij willen het in ieder geval graag: de creativiteit spat ervanaf! 

 

@adidasoriginals @daniellecathari #adidas_ambassador

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

🎞 by @kendalljenner #adidasOriginalsbyDanielleCathari @adidasoriginals

Een bericht gedeeld door Daniëlle Cathari (@daniellecathari) op

 

ONE MORE DAY @adidasoriginals #adidasOriginalsbyDanielleCathari

Een bericht gedeeld door Daniëlle Cathari (@daniellecathari) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top