Beauty

Dit zijn de perfecte foundations voor jou als je last hebt van een acnegevoelige huid

Last hebben van puistjes is al vervelend genoeg, maar het vinden van de juiste producten voor jouw huid kan daarnaast ook een hele opgave zijn.

Dé perfecte foundation lijkt al bijna niet te bestaan en met een acnegevoelige huid kan het voelen alsof er geen beginnen aan is. Je wilt natuurlijk dat je make-up goed blijft zitten en dat je een goede dekking krijgt. Daarnaast wil je natuurlijk ook dat je huid er niet onrustig van wordt. Where to start?

Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een paar foundations voor je op een rijtje gezet die goed samen gaan met een acnegevoelige huid. 

1. Clinique Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup
Deze vetvrije Clinique foundation geeft een goede dekking en heeft een natuurlijke finish. Daarnaast bevat dit product geneeskrachtige ingrediënten om je huid een handje te helpen. 

Klik hier om het product te bestellen. 

2. E.l.f. Anti-Acne Foundation
Deze e.l.f. foundation is er speciaal op gericht om acne tegen te gaan. Het is een lichtgewicht product met ingrediënten zoals salicylzuur en toverhazelaar om je oneffenheden eens flink de les te lezen. Ook is dit product lekker budget proof!

Klik hier om het product te bestellen.

3. DERMABLEND 3D Correctie
Deze foundation is perfect voor een vette tot onzuivere huid. Het is een dekkend product met een huidoppervlakvernieuwende werking. Ook zorgt deze foundation ervoor dat het reliëf in het gezicht gecorrigeerd wordt.

Klik hier om het product te bestellen.

4. Chanel CC Cream
Dit product zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd en gekalmeerd blijft gedurende de dag. Deze CC cream van Chanel vermindert de zichtbaarheid van roodheid en poriën en bevat een hoge bescherming van SPF 50. Hiermee kan je dus zorgeloos op een terrasje gaan zitten!

Klik hier om het product te bestellen.

5. Nivea BB Cream
Met een BB Cream zit je altijd goed. Het is naast een foundation namelijk ook een gezichtsverzorgende crème. Deze BB Cream heeft een 6-voudige werking en geeft daarmee bescherming voor invloeden van buitenaf en vermindert zichbare oneffenheden en rode vlekken. Ook hydrateert dit product je huid en dat is onmisbaar om je gezicht een gezonde uitstraling te geven!
Klik hier om het product te bestellen.

6. Undercover skincare foundation
Deze foundation is speciaal gemaakt voor een onrustige huid. Het bevat kalmerende ingrediënten en geeft een natuurlijke finish. Het product is uitgebracht door Dr. Jetske Ultee, dé specialist als het gaat om huidproblemen. 

Klik hier om het product te bestellen.

7. Chanel Perfection Lumière 
Deze foundation van Chanel belooft tot wel 15 uur lang perfect te blijven zitten. Best fijn als je erop wilt kunnen vertrouwen dat je zonder touch ups de dag door kan komen!

Klik hier om het product te bestellen. 

8. La Roche-Posay Effaclar BB Blur 
Als je last hebt van een wat vettere huid, dan is deze BB Cream zeker een aanrader! Dit product is namelijk speciaal ontwikkeld om de overmatige aanmaak van oliën op je gezicht tegen te gaan. 

Klik hier om het product te bestellen. 

9. Lancôme Teint Visionnaire
Deze foundation van Lancôme stimuleert de huid om zich te vernieuwen. Ook is dit product erop gericht om donkere kringen, vlekjes en oneffenheden weg te werken. Ook je poriën verdwijnen met deze foundation als sneeuw voor de zon!

Klik hier om het product te bestellen.

10. Colour Supplement Lush
Lush staat erom bekend om producten te maken met zachte, maar actieve ingrediënten. Deze foundation/moisturizer bevat havermelk. Dit ingrediënt is geheel natuurlijk en werkt verzachtend en kalmerend op de huid. Het idee achter dit product is dat je alle kleuren kan mengen, zodat je sowieso op de perfecte match uitkomt. 

Klik hier om het product te bestellen. 

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top