Fashion

Het voormalige huis van Meghan Markle staat te koop en dit is wat je ervoor moet betalen

Eindelijk is het hoge woord eruit: Meghan Markle en Prins Harry zijn verloofd en dat betekent dat ze definitef haar stulpje in Canada gaat verlaten om naar Londen te verhuizen. Haar voormalige woning, die ze huurde, wordt nu te koop aangeboden.

Dit nieuws komt goed uit voor de mensen die de huizenmarkt in Nederland helemaal beu zijn en niets liever willen in een huis van een royal-to-be wonen. Voor een 'schamele' 1,3 miljoen dollar kun jij het oude huis van de Suits-actrice in de nette buurt Seaton Village in Toronto Canada betrekken. De villa beschikt onder andere over drie slaapkamers en twee badkamers.

Het huis dat Meghan huurde sinds haar opnames voor Suits krijgt veel belangstelling sinds het voor de verkoop online is gegaan. De actrice heeft een erg goede smaak en dat is zeker terug te zien aan haar oude stulpje. Hoewel er geen meubels en dergelijke meer in de woning staan, vinden belangstellenden het bijzonder dat de voormalige actrice er heeft gewoond én het een leuk idee dat Harry er op de wc heeft gezeten... (uhm, oké).

Jennifer Hunter, de hoofd van Seaton Village Residents liet weten dat meerdere buren lichtelijk geïrriteerd raakten van alle paparazzi dat de laatste tijd door de buurt heen reed. “People were getting super irritated with the paparazzi, not because of idling cars, because they felt she deserved privacy.”

Nieuwsgierig naar de woning? Bekijk foto's die Meghan op Instagram deelde van haar voormalige stulpje hieronder.

 

The best assistants for a little home remodel. #adoptdontshop

Een bericht gedeeld door Meghan Markle (@meghanmarkle) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top