Fashion

De Victoria’s Secret Jet met de modellen is geland in Shanghai

Ni hao! Inmiddels zijn de Victoria’s Secret modellen met de VS-jet geland in het prachtige Azië. Op 28 november zal de meest spectaculaire lingerieshow ter wereld plaatsvinden in Shanghai. Via Instagram konden wij de gehele vlucht tot op de voet volgen.

De modellen, waaronder de Nederlandse Romee Strijd, Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok, deelden via hun Instagramaccounts de leukste behind the scenes van de vlucht naar China. Zo postte Romee dat zij en mede Angel Jasmine Tookes vlak voor dat het vliegtuig de lucht in ging nog even aan het infuus lagen voor de broodnodige vitamines en mineralen.

Ook werden deze week de items uit de Balmain x VS samenwerking onthuld. Via de teaser konden we al zien dat we veel punkrock invloeden konden verwachten. Denk aan studs, tartan en veel zwart. Iets heel anders dan de schattige roze bh’s die we van het lingeriemerk gewend zijn. De prijzen lopen uiteen van 28 dollar voor een onderbroekje tot bijna 250 dollar voor een beha volledig ingelegd met Swarovskisteentjes.

 

Plaid? Check. Spikes? Check. Bad*** Bombshell attitude? Double check. @romeestrijd looking hot in #VSxBALMAIN

Een bericht gedeeld door Victoria's Secret (@victoriassecret) op

Voor vier modellen hield het Victoria’s Secret sprookje helaas op. Zij krijgen geen visum en kunnen niet meelopen in de show van 2017. Het gaat hierbij om vier modellen uit Rusland en Oekraïne. 

Maar je weet wat ze zeggen: The show must go on! 

 

Goodbye LA I’m off to Shanghai 👋 🇨🇳 #VSFS2017 @victoriassecret

Een bericht gedeeld door Taylor Hill (@taylor_hill) op

 

argh pinch me!! i just can’t stop smiling 😁 too excited for the #vsfashionshow ✈️✈️✈️ SHANGHAI ❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Josephine Skriver (@josephineskriver) op

Beeld: Getty Images, Victoria's Secret, Romee Strijd, Josephine Skriver & Taylor Hill 

Deel dit artikel
Back to top