Fashion

Bij Net-a-porter.com kun jij nu het meest luxe kerstcadeau ooit kopen

Met de ‘Fantasy Gifts’ maakt Net-a-Porter.com je leven een stuk makkelijker. De luxe online retailer heeft drie verschillende soorten pakketten ontwikkeld die je kunt vragen voor als jij even niet meer weet wat je wilt hebben voor de kerst.  

Er zijn zoveel mooie spullen dat het soms lastig is wat je moet vragen aan de kerstman. Daarom lanceerde Net-a-Porter hun fantasy gift sets die ieder gekocht kunnen worden door een klein aantal personen. Je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten, de eerste en de duurste hiervan is de ‘it-girl wardrobe’. De kans om een complete it-girl garderobe samen te stellen met de fashion directeur van de modewebsite, Lisa Aiken. Hier zit een overnachting in een vijfsterrenhotel en een businessclass vlucht om Lisa te ontmoeten bij inbegrepen. Het enige wat je voor dit cadeau moet doen is iets meer dan 76.000 euro neertellen…

Heb jij al een te gekke garderobe maar lukt het je steeds niet om de nieuwste it-bags te bemachtigen? Dan is het tassenpakket misschien meer voor jou. Je krijgt iedere maand een prachtige tas thuisgestuurd die met behulp van een personal shopper wordt uitgekozen. Prijskaartje? Zo’n 45.000 euro.

En last but not least, voor de echte schoenenfreaks onder ons, kan er ook een pakket worden gekozen waarbij jij iedere maand een paar nieuwe schoenen op krijgt gestuurd.

Dus ben jij of ken jij iemand met geld te veel? Dan weet je wat je te doen staat...

Beeld: Getty Images & Net-a-Porter.com 

Deel dit artikel
Back to top