Fashion

Dit is waar jij de Chanel-sneaker in samenwerking met Adidas en Pharrell kunt kopen

Vlak voor de sluiting van de Parijse concept store Colette, besluit Chanel om een hele verdieping om te toveren tot een heus Chanel paradijs. En niet zo maar: het is dé plek waar jij de exclusieve gympen in samenwerking met Adidas en Pharrell Williams kunt bemachtigen. 

Een tijdje geleden werd bekend gemaakt dat Pharrell voor een te gekke samenwerking tussen Chanel en Adidas zou hebben gezorgd. Ze staken de koppen bij elkaar om de zwart-witte NMD Human Race Adidas sneaker te ontwerpen waarop in plaats van 'Human' en 'Race' nu 'Pharrell' en 'Chanel' staat. Beide merken hebben nog geen officiële beelden vrijgegeven, wel zijn er via twitter mock-up beelden te vinden van deze te gekke stappers. 

De speciaal gemaakte sneaker zal vanaf 30 oktober verkrijgbaar zijn in de pop-up shop van Chanel in Colette, waar je naast de gympen ook limited-edition shirts kan kopen, ontworpen door Karl Lagerfeld himself.

Chanel heeft laten weten dat zij grootse plannen hebben voor de overname van de Parijse concept store. Zo worden er ook stukken uit de herfst/winter 2017 collectie en een selectie van Chanel's cashmere specialist Barrie in de winkel worden verkocht.  

Alle omzet van de pop-up winkel zal naar de goede doelen van de Chanel Foundation gaan.

Beeld: Chanel 

Deel dit artikel
Back to top