Fashion

Dit is hoe hard je moet werken voor een killer body als Bella Hadid

We wisten al dat Bella Hadid een zwak heeft voor pizza én dat de brunette duidelijk in het bezit is van een goed stel genen. Kijk maar naar zus Gigi en moeder Yolanda, de appel valt ten slotte niet ver van de boom. Maar, een lichaam zo als dat van Bella heeft niet alleen maar met een goed stel genen te maken. Daar moet keihard voor gewerkt worden en dat doet Bella!

Bella Hadid houdt zich aan een enorm zwaar fitness regiem. Naar aanloop van een show als Victoria’s Secret traint Bella elke dag(!) drie uur in de sportschool. Wanneer ze niet voor de lingerieshow in optimale shape hoeft te zijn sport ze een uurtje minder. Twee uur per dag en elke dag dus!

 

Paradise Happy BB🌺🕊

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Het supermodel traint maar met één trainer. Rob Piela bij de Gotham Gym in New York is haar favoriete trainer en zonder hem kan Bella niet. Zodra ze met iemand anders moet trainen wordt ze gek. Voor zo’n enorm lingeriespektakel als de Victoria’s Secret show volgt Bella een aangepast dieet. Zo voegt de knappe brunette eiwitrijke producten toe aan haar dieet.

Ook onderweg let Bella op haar voeding. Zo eet ze zelden het eten dat geserveerd wordt in vliegtuigen en zorgt ze ervoor dat ze altijd goed gehydrateerd blijft. Ondanks haar strakke sport en eetpatroon heeft ze zo af en toe een cheat day. Pizza is dan nog steeds haar go-to favoriet.

 

where i belong💙

Een bericht gedeeld door Bella Hadid (@bellahadid) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top