Fashion

Je kunt nu uit eten met Leonardo DiCaprio en Kate Winslet!

Je zult het niet kunnen geloven, maar het is alweer twintig jaar geleden dat de Titanic uitkwam in de bioscoop. Twintig jaar geleden dat Leonardo DiCaprio en Kate Winslet in de huid kropen van Jack en Rose, "You jump I jump. Remember."

Omdat de iconische film dit jaar zijn twintigste verjaardag viert is het tijd voor een epische reünie. En die gaat er komen. De Leonardo DiCaprio Foundation organiseert een gala, een gala met een veilig om precies te zijn. Tijdens deze veiling kan er geboden worden op een privé diner met Leo en Kate!

Kate Winslet en Leonardo DiCaprio kiezen in oktober of november een restaurant uit in New York en de hoogste bieder kan een vorkje met het stel mee prikken. Het gala vindt plaats op  26 juli in St. Tropez en de opbrengsten van de veiling zullen naar de Leonardo DiCaprio Foundation gaan zie zich inzet voor allerlei milieu zaken. Ook gaat er een deel naar het Gemma Nuttal Cancer Fund en een GoFundMe organisatie waar Kate Winslet zich hard voor maakt. Laat het bieden beginnen, want als dit niet het coolste etentje ooit wordt weten wij het ook niet meer.

Titanic werd in 1997 in December uitgebracht. Is het echt alweer zo lang geleden?

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top