Fashion

Mr Blackwell’s Fashion Fiasco’s

Na het Best Dressed lijstje van Glamour UK van gister kan een Worst Dressed lijst natuurlijk niet achterblijven. De jaarlijkse lijst van stijlguru Mr Blackwell met slechts geklede dames is bekend gemaakt!

Sinds 1960 publiceert de voormalig topdesigner van LA zijn lijst New Year Worst Dressed. En de beste man neemt geen blad voor de mond bij zijn toelichting… Me like! Met stip op een gedeelde eerste plaats staan new best friends Britney Spears en Paris Hilton, omdat ze geen stijl en nul verstand van fashion hebben… De twee ordi blondies worden op de voet gevolgd door Camilla Parker-Bowles (“een koninklijk wrak”), de vrouw van prins Charles, Lindsay Lohan (“van schattig naar betreurenswaardig”), Christina Aguilera (“vooral lomp, weinig klasse”) en Mariah Carey (“Mariah the fashion pariah”).

Blackwell's Worst Dressed 2006

Blackwell’s volledige top 10:

1) Britney Spears/Paris Hilton

2) Camilla Parker-Bowles

3) Lindsay Lohan

4) Christina Aguilera

5) Mariah Carey

6) Paula Abdul

7) Sharon Stone

8) Tori Spelling

9) Sandra Oh

10)Meryl Streep

Mr. Blackwell heeft voor deze fashion disasters ook tien celebs genoemd aan wie zij zich in de toekomst zouden moeten spiegelen. Onder andere Kate Winslet, Angelina Jolie, Beyoncé en Heidi Klum zijn in de ogen van de kritische Blackwell “fabulous fashion independents”.

Toch jammer dat Meryl Streep blijkbaar niets heeft opgestoken van de stijl van Anna W., ik bedoel Miranda P… (Virginie)

Deel dit artikel
Back to top