Lifestyle

Leonardo DiCaprio is weer aan het daten (en het is opnieuw een model)

Leonardo DiCaprio is weer aan het daten (en het is opnieuw een model)

Als er iemand de titel Womanizer verdient, dan is het Leonardo wel. Het liefdesleven van de acteur is één grote modeshow geweest. De tientallen topmodellen lopen namelijk letterlijk in en uit zijn leven. De acteur verbrak zijn relatie met Camila Monrrone onlangs, maar hij heeft haar alweer ingeruild voor een nieuw model.

Leonardo DiCaprio date weer met een model 

Leonardo DiCaprio heeft een behoorlijke geschiedenis opgebouwd als het op relaties aankomt. Nadat er twee jaar geruchten gingen dat de acteur misschien zou gaan trouwen met actrice Camila Morrone, zijn de twee onglangs na vier jaar uit elkaar gegaan. Op social media ging het meteen al los over de befaamde '25-jaar-vloek': de theorie dat de inmiddels zelf 47-jarige Leonardo niet met iemand van boven de 25 jaar wil daten.  En dat is hem gelukt, want zijn 25-jarige ex Camila Morrone heeft nog niet eens haar spullen gepakt of hij is klaar voor de volgende. De acteur heeft namelijk weer een twintiger aan de haak geslagen.

Maria Beregova, de nieuwe vriendin van Leonardo DiCaprio

Dat zijn nieuwe vriendin wederom een model is, mag eveneens geen verrassing heten. Hij is nu aan het daten met het 22-jarige Oekraïense model Maria Beregova. Leonardo en Maria zijn samen door de pers gespot in Saint-Tropez. Volgens Daily Mail kennen Leo en het model elkaar sinds afgelopen juli. Ook Maria net uit een relatie, want zij ligt nog in scheiding van Ahmed Masoud Abdelhafid.

Camila Morrone

In december deed Camila Morrone nog een boekje open over hun leeftijdsverschil. "Er zijn zoveel relaties in Hollywood – en in de geschiedenis van de wereld – waar mensen grote leeftijdsverschillen hebben. Ik denk gewoon dat iedereen moet kunnen daten met wie ze willen daten." Camila Morrone is binnenkort te zien in de Daisy Jones & The Six-serie. Leonardo DiCaprio werk samen met Martin Scorsese aan de film Killers of the Flower Moon.

 

 

 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top