Lifestyle

Wie is Victoria Lamas, de nieuwste date van Leonardo diCaprio?

Wie is Victoria Lamas, de nieuwste date van Leonardo diCaprio?

Als er iemand de titel Womanizer verdient, dan is het Leonardo wel. Het liefdesleven van de acteur is één grote modeshow. De tientallen topmodellen lopen letterlijk in en uit zijn leven. De acteur datete onlangs een piepjong model, maar zij is nu ingeruild voor een actrice. Een stuk jonger, uiteraard.

Leonardo DiCaprio date weer met een model 

Leonardo DiCaprio (48) heeft een behoorlijke geschiedenis opgebouwd als het op relaties aankomt. Nadat er twee jaar geleden de geruchten gingen dat de acteur misschien zou gaan trouwen met actrice Camila Morrone, zijn de twee uiteindelijk na vier jaar uit elkaar gegaan. Op social media ging het meteen al los over de befaamde '25-jaar-vloek': de theorie dat de inmiddels zelf 47-jarige Leonardo niet met iemand van boven de 25 jaar wil daten. Zijn 25-jarige ex heeft nog niet eens haar spullen gepakt of hij is klaar voor de volgende. Dit keer is de acteur gespot met de 25 jaar jongere Victoria Lamas (23).

Leonardo DiCaprio is weer aan het daten (en het is opnieuw een model)

Paparazzi

Aangezien Victoria, de nieuwste vlam van Leonardo, pas 23 jaar is, betekent dit dat ze twee jaar na de start van Titanic is geboren. Kan je het je voorstellen? De acteur werd namelijk gespot tijdens een date met Victoria. Hier zie je de foto's die door paparazzi zijn geschoten na het etentje. Na alle moeite om zo onopvallend mogelijk te zijn, werden de twee dus toch betrapt door de fotografen. Ze verlieten de parkeerplaats namelijk in dezelfde auto. Niet zo handig, Leo!

Wie is Victoria Lamas?

Met bijna 23.000 volgers op Instagram is Victoria Lamas best een opvallende verschijning op de socials. Ze is niet alleen actrice, ook is ze model. Victoria is de dochter van acteur Lorenzo Lamas. Je kan hem kennen van zijn rol in de Amerikaanse primetime soapserie “Falcon Crest.” Victoria Lamas speelde in verschillende short films. Zo speelde ze in ‘The Last Thing the Earth Said’, ‘Two Niner’, ‘A Virtuous Role’ en ook had ze een paar kleine rollen in andere tv-shows en films. Wij zijn benieuwd hoe lang de romance met Leonardo duurt! We houden je uiteraard op de hoogte.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top