Fashion

Hier kan je die lelijke foto’s van jezelf op Instagram naartoe verbannen

Instagram heeft eindelijk een geheim plaatsje gecreëerd waar je al je verschrikkelijk gênante foto’s van jezelf naar toe kunt verbannen. Die onscherpe selfies uit het jaar dat je nog niet begreep hoe Instagram werkte en die dronken avond in de club hoeven nu niet meer zichtbaar te zijn voor alle je lieve volgers.

We zijn allemaal schuldig aan het plaatsen van foto’s op Instagram waarvan het schaamrood nu direct op onze kaken verschijnt, maar waar we drie jaar geleden best content waren. Omdat Instagram als een dagboek werkt wil je de foto niet direct deleten, maar je wil ook niet dat je potentiele deed wat speurwerk verricht en dan dit soort kiekjes op weet te duiken.

Gelukkig begrijpt Instagram dit dilemma! Daarom komt het social media platform nu met een optie waarbij je een foto kan archiveren. De foto’s die je wil archiveren worden verplaatst naar een aparte verborgen map waar alleen jij toegang toe hebt. Mocht je na het archiveren toch spijt hebben van je beslissing, dan kun je de foto ook weer terug plaatsen.

Hoe kun je archiveren? Klik op de drie puntjes rechts bovenaan bij je foto, klik op archiveren en zie hoe je gênante foto’s als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top