Fashion

James Franco, Millie Bobby Brown, Nicole Kidman en meer zingen Spice Girls Wannabe voor W Magazine

We herinneren het ons nog als de dag van gisteren. Niemand wilde Baby zijn en iedereen Ginger, maar het is toch al zeker eenentwintig jaar geleden dat de Spice Girls wereld beroemd werden met hun hit ‘Wannabe’. Tijd voor W Magazine om een groep celebs voor de camera te verzamelen en hun versie van het nummer voor te laten dragen.

Tot op de dag van vandaag is ‘Wannabe’ een van de meest catchy popliedjes ooit. Op menig vrouwenavondje dient het nummer nog altijd als een goede meezinger. W Magazine plaatste daarom een aantal celebs voor hun camera voor een kleine sing-along. Stranger Things Millie Bobby Brown onthulde fan te zijn van Sporty Spice, maar een zwak te hebben voor Posh en ook Nicole Kidman en The Crown actrice Claire Foy verkiezen Posh als favoriet.

Mannen James Franco, Johnny Flynn en Gilmore Girls acteur Milo Ventimiglia verkozen unaniem Baby Spice als de ultieme favoriet. Bekijk hieronder hoe de A-listers hun eigen draai geven aan ‘Wannabe’. Terwijl Nicole Kidman haar meest verleidelijke act opvoert is het Milly Bobby Brown die als enige echt los gaat.

Deel dit artikel
Back to top