Lifestyle

Zien: Millie Bobby Brown onherkenbaar met platinablond haar

Zien: Millie Bobby Brown onherkenbaar met platinablond haar

Millie Bobby Brown kennen me allemaal vanwege de populaire Netflix serie, Stranger Things, waarin ze de show steelt als Eleven, een kaalgeschoren meisje dat uit een onderzoeksfaciliteit ontsnapte. Inmiddels is de alweer 18-jarige actrice toe aan een nieuw kapsel, want ze heeft haar haren platinablond geverfd.

Stranger Things-Millie Bobby Brown met platinablonde look

Millie Bobby Brown vierde afgelopen weekend haar achttiende verjaardag en dat deed de Stranger Things-actrice absoluut in stijl. Millie en haar vriend Jake Bongiovi toverden zich om tot een real life Ken en Barbie. Haar kenmerkende bruine bob ruilde de actrice speciaal voor haar verjaardag in voor een lange, blonde hairdo. Ook haar vriend Jake moest geloven aan de barbie-look en ging voor een platinablond kapsel. “Hey Ken!”, schrijft Millie in de caption bij een foto op Instagram. Ook Jake deelde de foto Millie en zichzelf op Instagram en schreef daarbij: “Happy birthday, Barbie. I love you.” Romantisch! 

Millie Bobby Brown en Jake Bongiovi

Stranger Things-actrice Millie en Jake alweer een jaartje aan het daten, nadat ze in juni 2021 voor het eerst in het openbaar gespot werden. Jake kan je kennen van zijn bekende vader: Jon Bon Jovi, de leadzanger van de band Bon Jovi. De twee lijken sprekend op elkaar! 

 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top