Fashion

Liv Tyler viert 40ste verjaardag met Kate Moss als ware bohemian supermodellen

Kate Moss en Liv Tyler werden zo rond dezelfde periode wereldberoemd. Ze kennen elkaar dan ook al sinds hun jonge jaren en zijn inmiddels ruim 25 jaar met elkaar bevriend. Het is dan ook geen verrassing dat Kate Moss in vol ornaat de verjaardag van girlfriend Liv Tyler kwam vieren.

Het is duidelijk dat Liv en Kate niet meer de jonge feestbeesten van vroeger zijn, want hoe wild de verjaarspartijtjes ooit waren zo sophisticated en rustig de veertigste birthday van Liv nu was. Liv en Kate brachten een rustig weekendje door in een prachtige huis op et platteland. Natuurlijk werd er voor de kids wel een luchtkasteel ingeschakeld en was er een heerlijk zwembad.

Naast Kate Moss en haar dochtertje Lila waren ook haarstylist James Brown, Liv’s verloofde Dave Gardner en Sadie Frost van de partij.  We zien Kate en Liv poseren voor een tipi in het gras als ware boho modellen en ook zien we nog even hoe Kate op handen en voeten achter haar vriendin aan kruipt. Was het feest dan toch wilder dan doet vermoeden?

 

Happy birthday @misslivalittle - what a lovely day! ❤️

Een bericht gedeeld door sadielizafrost (@sadielizafrost) op

 

Always the only gay in the village @jamesbrowncreatives ❤️

Een bericht gedeeld door sadielizafrost (@sadielizafrost) op

Deel dit artikel
Back to top