Beauty

Yes! Er komt een nieuwe Victoria Beckham x Estée Lauder collectie

Victoria Beckham en Estée Lauder zijn een match made in heaven. Negen maanden geleden werden de capsule collectie bestaande uit 14 producten én een zogenaamde lightbox gelanceerd en nu is bekendgemaakt dat hier een vervolg op komt.

In september zal de Victoria Beckham x Estée Lauder collectie bestaan uit 28 producten én het aantal verkooppunten wordt uitgebreid van 450 naar 1200 shops. Goed nieuws dus! Tien items uit de eerste collectie zullen blijven en dit wordt aangevuld met 18 nieuwe producten en twee speciale sets van producten.

De Victoria Beckham x Estée Lauder collectie bevat zogenaamde 'looks' die gekoppeld zijn aan een stad. Naast L.A., Londen, New York en Parijs zal de collectie in september ook producten hebben voor een Miami look.

Estée Lauder lijkt niet te willen bevestigen dat er nog een vervolg komt op de samenwerking met Victoria, maar het lijkt hier wel op. “This collection is significantly bigger but there is so much that I still want to do. I haven’t touched on foundation or eyebrows. There were things we wanted to get into this collection but we wanted to get it right", aldus Victoria die zegt dat ze op dit moment bezig zijn met een foundation en dat gezichtverzorgingsproducten in de maak zijn.

De verkoopprijs van de producten loopt uiteen van 34 dollar voor een lippotloot tot 95 dollar voor de Morning Aura Illuminating Crème. Naast een hoop verkooppunten in de VS, zal de collectie ook te koop zijn bij onder andere Selfridges en Harrods in Londen, El Corte Ingles in Spanje en Le Bon Marché, Galeries Lafayette en Printemps in Parijs. Ook is de collectie te verkrijgen via VictoriaBeckham.com.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top