Beauty

Zilveren sproetjes zijn hier voor iedereen die wat extra glinstering kan gebruiken

Er heeft zicht iets nieuws ontpopt in de beautywereld en wij zijn er al helemaal weg van! Maak kennis met: zilveren sproeten. Of je nou gezegend bent met een gezicht vol zomersproetjes of niet; deze trend is werkelijk voor iedereen weggelegd. 

Ben je opzoek naar een bijzondere festival look of wil je simpelweg wat vrolijks aan je make-up toevoegen? Dan ben je hiermee dus aan het juiste adres. Instagram is overspoeld met foto's van metallic freckles en het is een enorme hype geworden. Het beste hieraan? Het is super simpel!

Alles wat je hiervoor nodig hebt zijn de BeautyMarks temporary tattoos by Mr. Kate, en ze werken eigenlijk zoals normale plaktattoo's. Je hoeft dus helemaal geen make-up expert te zijn om deze zilveren sproetjes te creëren. Daarnaast veeg je ze er ook gemakkelijk weer af met wat olie, zoals kokosolie, babyolie of zelfs olijfolie.

Een tijdje geleden waren simpele 'faux freckles' nog helemaal hip, maar deze metallic versie vinden wij eigenlijk veel cooler! Ondanks dat het een bijzondere kleur is voor sproetjes zijn ze toch heel subtiel. Bekijk hieronder allerlei foto's en hier zijn ze verkrijgbaar.

Beeld thumb: mrkate.com

Deel dit artikel
Back to top