Fashion

Cara Delevingne verfde haar kale hoofd zilver voor het MET Gala

Het ging stapsgewijs. Eerst ging de schaar in haar lange blonde lokken en ontstond er een korte bob in platina blonde kleur. De week erna rockte Cara Delevingne een pixie cut in zacht roze en weer een paar dagen later werd de tondeuse erbij gepakt en gingen alle overgebleven haren eraf. Cara Delevingne is nu dus compleet kaal!

Maar mocht je denken dat Cara Delevingne om haar verloren haren rouwt? Dan heb je het mis! Het knappe model turned actrice kan een kaal koppie verrassend goed hebben en rockt haar bald head dan ook met vol zelfvertrouwen. Speciaal voor het MET Gala liet Cara haar verse kale hoofd zilver verven en versieren met pailletten en steentjes. Want waarom heb je haar nodig als dit mogelijk is?

In combinatie met een geweldig futuristisch pak van Chanel droeg Cara Delevingne haar beschilderde schedel als een robot verschenen uit de toekomst. Wellicht dat de look daarom iets beter paste bij het thema van vorig jaar; Manus X Machina. Hoe dan ook, het lukt Cara Delevingne helemaal in haar eentje om een kaal hoofd gigantisch cool te maken.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top