Fashion

BURN! Blake Lively neemt hubby Ryan Reynolds in de zeik

Eerder deze week hadden Ryan Reynolds en Blake Lively de leukste date night ever en spendeerde de avond samen met andere Hollywood koppels zoals favourites John Legend en Chrissy Teigen op het Time 100 gala. Onder andere Ryan en John werden benoemd tot The Time 100 most influencial people.

En Blake Lively zou Blake Lively niet zijn, als ze haar hubby op haar eigen, sassy manier zou feliciteren met zijn nieuwe titel. Op Instagram plaatste de actrice een foto van Ryan met John, ook winnaar van dezelfde titel, op de achtergrond. ‘’Congratulations to the most influential person in my life. The best man I know… you deserve this @time 100 honor…’’ Schreef Blake als caption.

Jammer genoeg voor Ryan, was de felicitatie helemaal niet voor hem bedoeld! Blake maakte haar zin af met ‘’If only my husband wasn't blocking you in this shot. I'm so sorry @johnlegend’’. Burn! Wij kunnen in ieder geval enorm hard lachen om al het dollen van Ryan en Blake. Oh, en by the way, hoe leuk zijn Ryan, Blake, Chrissy en John met zijn viertjes? Friendship goals.

Beeld: Getty Images

 

Deel dit artikel
Back to top