Fashion

Nieuwe merch? Je kunt deze zomer drijven op de billen van Kim Kardashian

Elke fashion blogger met een zwembad of een vakantie op een tropische locatie zagen we vorig jaar ronddobberen op gigantische grote unicorns, donuts, pizza’s en flamingo’s. Dat leverde te gekke kiekjes op en wij vermoeden ook een heleboel zwembad lol. Kim Kardashian zou Kim Kardashian niet zijn als ze niet op een of andere manier op deze trend zou proberen in te haken.

Mocht je nu niet zo van de roze floaties en unicorn luchtbedjes zijn dan is Kim’s alternatief wellicht iets voor je? Je kunt namelijk deze zomer ronddobberen op de billen van Kim Kardashian. Say what? In de nieuwste lijn van de Kimoji merchandise zit niet alleen een aansteker die je de middelvinger geeft en een iPhone hoesje met Kim’s bekende ‘ugly cry’. Nee, er zit nu ook een ‘Butt Pool Float’ in de collectie. En dat is precies zoals het klinkt.

 

New pics on my app #KKWAPP

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

De billen van Kim Kardashian zijn als inspiratie gebruikt voor een luchtbedje. Maar voordat iedereen te enthousiast wordt. De drijvende billen kun je alleen nog maar preorderen en worden pas vanaf juni verstuurd. Om deze zomer dobberend op de billen van Kim Kardashian in het zwembad te vertoeven is het wellicht raadzaam alvast te beginnen met sparen. Voor niets gaat de zon op en er zit dan ook een behoorlijk prijskaartje aan het achterwerk van Kim K. Voor 98 dollar kan deze zomerse musthave van jou zijn, dat is omgerekend net meer dan 90 euro, maar dan heb je ook wat. Nog afgezien van de hilarische foto’s die dit ongetwijfeld zou opleveren.

Bestellen? Dat kan hier.

 

THE BUTT POOL FLOAT

Een bericht gedeeld door KIMOJI (@kimoji) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top