Fashion

Kim Kardashian wil derde kindje ondanks waarschuwingen van dokters

Kim Kardashian heeft opnieuw rammelende eierstokken. De realityster wil koste wat kost een derde kindje, zelfs als het haar leven in gevaar kan brengen. 

In de spiksplinternieuwe promo van Keeping Up With The Kardashians legt de selfie-koningin uit dat ze dolgraag nog een kindje wil. “I’m going to try to have one more baby”, vertelt de wederhelft van Kanye West. 

Ondanks de hartenwens van Kim is het voor de 36-jarige diva geen goed plan om weer zwanger te worden. De realityster had al twee keer een moeizame zwangerschap toen ze in verwachting was van haar dochter North en zoon Saint. Ook had ze moeite om zwanger te worden. Desalniettemin lijkt het erop dat Kim haar zinnen heeft gezet op een broertje of zusje voor haar kinderen. 

I want my kids to have siblings but the doctors don’t feel like it’s safe for me”, hoor je Kim in de preview zeggen. Net als de artsen is ook Kris Jenner het niet eens met Kims beslissing. “I don’t want you to do something that would put you in danger”, voegt de momanager daaraan toe. 

Bekijk de preview van de realityserie hieronder. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top