Fashion

De treurige reden waarom Selena Gomez regelmatig Instagram delete

Al is zangeres Selena Gomez dé meest gevolgde persoon op Instagram, Selena heeft meer dan 114 miljoen fans en is daarmee groter op social media dan Beyoncé, zelf post de 24-jarige niet vaak op Instagram. Samen met een assistente onderhoudt de zangeres haar pagina. In een interview met The New York Times vertelt Selena ook dat ze haar Instagram regelmatig verwijdert. En de reden is best een beetje treurig.

 

when your lyrics are on the bottle 😛 #ad

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op


Tijdens haar Revival-wereldtour kwam de 24-jarige plots met het plan een break te nemen. Hierdoor ging het concert in Nederland niet door, met grote teleurstelling voor Nederlandse fans als gevolg. Volgens bekende bronnen liet de zangeres zich even later inchecken bij een afkickkliniek in Tenessee om aan haar ‘geestelijke’ gezondheid te werken. Selena was sindsdien een lange tijd off the radar.

 

Nu de brunette weer helemaal terug van weggeweest is, en lekkerder in haar vel zit, onthult ze tijdens een interview met New York Times -om haar nieuwe serie ‘Thirtheen Reasons why’ te promoten-, dat ze regelmatig haar Instagram account verwijdert.  “I delete the app from my phone at least once a week."  Daarnaast vertelt ze ook dat ze zelfs het wachtwoord niet heeft van het account.

De reden hiervoor is dat Selena Gomez helaas constant te maken heeft met cyberbullies. “They're not like, 'You're ugly.' It's like they want to cut to your soul. Imagine all the insecurities that you already feel about yourself and having someone write a paragraph pointing out every little thing—even if it's just physical." Arme Selena.

Hoewel de technologie van nu indrukwekkend is en op geweldige manieren gebruikt wordt, kan het tegelijkertijd ook een soort vloek zijn. Mensen delen hun meningen op verschillende manieren en maken hier dan ook misbruik van met als doeleinde iemand naar beneden te halen.

“I always end up feeling like shit when I look at Instagram. Which is why I'm kind of under the radar, ghosting it a bit." 

 

Wearing @coach for @voguemagazine !!

Een bericht gedeeld door Selena Gomez (@selenagomez) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top