Fashion

Pharrell Williams is de eerste man die in een Chanel handtas campagne verschijnt

Chanel is vol campagne aan het voeren voor hun nieuwe Gabrielle handtas, en nu heeft het modehuis gekozen om een man in hun nieuwste campagne de tas te laten dragen. Hoewel Chanels mannelijke muze Pharrell Williams in verschillende Chanel spotjes heeft gezeten en ook vaker de catwalk op is geweest voor het Franse modehuis, is het de eerste keer dat hij zijn kunstjes voor een handtas campagne mag inzetten.

Het is de eerste keer dat het modehuis een man gebruikt voor een handtas campagne. Karl Lagerfeld vertelt dat de nieuwe Gabrielle tas in ‘’many different circumstances’’ gedragen kan worden, zelfs door een man. Het is ten slotte 2017! Pharrell past ook goed bij het merk, aangezien de zanger vaker geëxperimenteerd heeft met vrouwelijke Chanel accessoires.

"Although there's mostly the perception that it's for women, I just started to see, OK, as a man I can wear some of this," zegt de zanger. "So I would wear sunglasses here, or a jacket there." Pharrell is de krokodillenleren variant van de tas ook in real life gaan dragen. Wat er in zo’n vrouwelijke tas moet, vond hij dan wel weer lastig. "When I first started wearing it I didn't have anything in it. I was just so excited to have it. But now I use it to carry my phone, and — you know — essential personal things."

Cara Delevigne, Caroline de Maigret en Kristen Steward laten ook hun gezicht zien in de campagne die op 3 april wereldwijd gelanceerd zal worden.

Beeld: Chanel

Deel dit artikel
Back to top