Fashion

Modehuis Céline is nu officieel te vinden op Instagram

Het Franse modehuis Céline heeft eindelijk de stap naar Instagram gemaakt. Fans van het designer merk hebben hier lang op moeten wachten. Binnen één dag wist Céline het daardoor voor elkaar te krijgen om maar liefst 50.000 volgers te scoren!

Tegenwoordig kunnen we elk groot modemerk op Instagram of Facebook vinden. Het Franse merk Céline staat vooral bekend om de elegante tassen die voornamelijk zijn gespot bij celebrities als Alessandra Ambrosio, Nicole Kidman, Reese Witherspoon en de zussen Kendall en Kylie Jenner. Dit werd toen ook meteen een rage. 

 

☑️ #kendalljenner #fashion #inspo #style #streetstyle #fashionista #inspiration #lovethislook @kendalljenner

Een bericht gedeeld door Kendall Jenner (@kendallstreetstyl) op

Wat alleen opviel is dat je het bekende merk niet op social media te vinden was. In een vorig interview liet het label weten: “We think it is important to touch the clothes—much of what is special is lost on e-commerce. We want to control what we do. We control from the design and the production. If we make mistakes they are our own.” Tot nu. Twee dagen voor Fashion Week heeft het Franse merk -finally- een Instagram account geopend en geeft ons een kijkje behind the scenes van de summer 17 collection. Check de eerste posts hieronder.

 

Really red. Backstage Céline Summer 17 #celine #summer17

Een bericht gedeeld door Céline Official (@celine) op

 

Backstage Summer 17 Collection #celine #summer17

Een bericht gedeeld door Céline Official (@celine) op

 

You mean both? Backstage Céline Summer 17 Collection #celine #summer17

Een bericht gedeeld door Céline Official (@celine) op

Helaas blijft Céline het laatste modehuis zonder online webshop, maar wij hopen daar snel verandering in te zien. Wij op de redactie kunnen niet wachten tot de lancering van een online ‘Céline’ webshop.

Beeld thumb:Celine.com 

Deel dit artikel
Back to top