Fashion

Dit zijn de favoriete schoenen van Natalie Portman

Wij kunnen niet meer bijhouden hoe vaak actrice Natalie Portman de rode loper op kwam met haar bolle baby buik. Natalie loves designer jurken, maar met haar schoenkeuze gaat Nat vaak voor praktisch.

Maar er is één specifiek paar waar de actrice toch al tijden behoorlijk fan van is: de 'Carrson Sandals in Black Suede' van low-budget designermerk Steve Madden. Natalie is dan ook al meerdere keren op de rode loper verschenen met deze prachtige high heels aan. De schoenen blijken met alles te combineren, en aangezien de actrice ze draagt tijdens haar zwangerschap, zullen ze ook comfortabel zitten. Wat wil je nog meer in een hoog gehakte schoen?

Lees verder om te zien hoe Natalie de schoenen heeft gecombineerd op de rode loper en om de schoenen zelf te shoppen!

Hier combineert Natalie de schoenen met een jurk van designer Alexander McQueen na het in ontvangst nemen van haar Critics Choice Award.

Hier draagt de zwangere actrice een jurk van Isabel Marant op een event van Vulture, samen met haar favourite heels natuurlijk.

Op de rode loper van de Huading Global Film Awards verscheen Nathalie Portman in een jurk van designer Erdem, met daaronder natuurlijk de Steve Madden muiltjes.

Op de Palm Springs Film Awards kwamen de schoentjes stiekem onder een prachtige lange Dior jurk vandaan.

Klik hier of op de foto om de Steve Madden Carsson Heels te shoppen bij Sacha. 

Beeld: Getty Images

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top