Fashion

5 x werkplekken die net even wat anders zijn dan doorsnee

Fashionscene's Michelle is niet alleen dol op mode maar heeft ook een eigen website waar ze schrijft over interieur. Wil jij ook graag dat jouw stulpje er geweldig uitziet en ligt jouw voorkeur qua woonstijl in de Scandinavische hoek? Dan kun je heel wat inspiratie opdoen bij Makeahome.nl. Speciaal voor Fashionscene schrijft Michelle regelmatig een artikel over interieur!

Een werkplek moet niet alleen maar functioneel en praktisch zijn, maar het liefst ook de nodige inspiratie geven. Dit kan je doen door de omgeving te decoreren maar ook de vorm van het bureau kan prikkelend werken.

In plaats van een standaard bureautje (simpel blad op vier poten) tegen de muur te plaatsen, kun je ook voor een exemplaar gaan dat wat robuuster is zoals op de eerste foto hieronder. Een andere optie is om het bureau midden in de ruimte te zetten zodat je er aan twee kanten aan kunt zitten. En wat denk je van een glazen exemplaar?

Hieronder vijf werkplekken die naar mijn mening net even wat anders zijn dan doorsnee en daarom héél fijn om aan te werken.

Beeld:
Entrance
Alvhem
Bjurfors
Kvarteret
Stadshem

Deel dit artikel
Back to top