Fashion

Dit is waar jij de grootste kans hebt de liefde van je leven te ontmoeten

Love is in the air. Je kunt niet over straat lopen of je bent omringd door zoenende koppels die elkaars handjes vasthouden alsof hun leven ervan afhangt. Hartstikke leuk de liefde, maar ondertussen ben jij je Prince Charming nog steeds niet tegen gekomen. Wij zetten alvast de drie plekken op een rijtje zodat je hopelijk meer geluk hebt.

Een Amerikaanse socioloog heeft onderzoek gedaan naar hoe stelletjes in Amerika elkaar het vaakste leerden kennen. Het resultaat zal je niet verbazen. Heb je net Tinder, Happn, Inner Circle van je phone gegooid. Big, huge mistake. Hup, herinstalleren die handel!

De meeste love birds komen elkaar namelijk online tegen. Daar springt de eerste vonk over waarna ook het vlammetje in real life blijft branden.

Op twee staat het café. De eeuwen oude ontmoetingsplek. Tijd dus om een einde te maken aan die Netflix en chill avonden en alle singles ladies te verzamelen voor een avondje stappen.

Als laatste kwam een ontmoeting het vaakst voor via gemeenschappelijke vrienden. Laat je vrienden een BBQ, bring your own of tuinfeest organiseren en mingle er op los.

Deel dit artikel
Back to top