Fashion

Op deze websites kan je hele fijne items scoren van goede kwaliteit

Het samenstellen van een fijne garderobe is een hele opgave. Het is belangrijk dat je een goede basis hebt liggen om mee te kunnen combineren en hier kan je natuurlijk altijd een paar trend items aan toevoegen om het wat speelser te maken. Investeren in een paar fijne kledingstukken is echt de moeite waard en je hebt er zeker nog een flinke tijd wat aan. Maar, waar vind je deze items? Wij hebben onze lievelingssites voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet waar je moet zoeken!

1. Gestuz
Aan de items van Gestuz zie je gelijk dat ze van goede kwaliteit zijn. Er wordt veel aandacht besteed aan detail en ook de pasvorm is altijd prachtig. Je vindt hier items waar je een hele tijd mee voort kan en zoals je zal zien hebben ze ook een paar trend pieces aan de collectie toegevoegd.

 

2. Storm & Marie
Storm & Marie verkoopt minimalistische items met een Scandinavische twist... Need i say more? Op de site hebben ze zelfs een kopje essentials staan waar alle mooi basis items staan geselecteerd. Er is genoeg te vinden en het is de investering ook zeker waard. 

3. Moss Copenhagen
Een mooie blouse, een trendy maxi jurk en fijne, basic t-shirts. Bij Moss Copenhagen kan je altijd wel wat vinden en het is hoe dan ook een goede toevoeging aan je collectie. De prijzen zijn daarnaast ook nog eens erg fijn in vergelijking met de kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. 

4. ALIX the label
Dit merkje heb je vast en zeker wel eens voorbij zien komen op Instagram, want modemeisjes zijn er dol op! ALIX verkoopt niet perse basic items, maar je kan er wel heel veel kanten mee op. Het is om verliefd op te worden!

5. Libertine Libertine
Bij Libertine Libertine kan je echte eyecatchers scoren die je eindeloos kan combineren. Je hebt naast een item van dit merk niet veel meer nodig om een geweldige outfit te creëren en dat scheelt ook weer heel wat gedoe! Libertine gebruikt veel printjes en kleuren, maar dat maakt de items echt niet minder chique! Ze hebben geen eigen site, maar op de site van de Bijenkorf zijn de items gelukkig wel verkrijgbaar.

6. Ganni
Last, but not least! Ganni weet van elke collectie weer een feestje te maken, dus neem vooral even een kijkje. Dit merk weet de trends naar eigen hand te zetten en maakt er altijd weer iets unieks van. Ganni is ook zeker niet bang voor het combineren van onverwachte printjes, maar dat hoef jij met deze items ook niet te zijn!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top