Fashion

Dit is wat Beyoncé en Laverne Cox zo geheimzinnig met elkaar deden

Via Twitter werd er de afgelopen weken al behoorlijk geteased. Voor de nieuwste collectie van Beyoncé’s Ivy Park was er sprake van een mysterieuze samenwerking. Nu is het hoge woord er eindelijk uit en het internet gaat los. Orange is the new Black actrice Laverne Cox is namelijk het nieuwste gezicht van Ivy Park.

Via Instagram deelde Laverne een van de beelden van de AW17 campagne voor Ivy Park en deze is direct behoorlijk krachtig. Onder de foto schreef de actrice: ‘It’s about being free. Listening and moving without any judgment or limitation”.

 

"It's about being free. Listening and moving without any judgement or limitation." #IVYPARK @lavernecox

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

De campagne heeft de titel ‘Strong Beyond Measure’ gekregen en naast Laverne Cox zijn ook modellen Grace Bol, Ralph Souffrant en danseres Karen McDonald te zien. In een interview zegt de actrice enorm verbaasd en zelfs een beetje in shock te zijn geweest toen ze gevraagd werd voor de campagne. Net zoals wij allemaal is ook Laverne een groot fan van Beyoncé en kon haar geluk niet op. Aan PeopleStyle vertelde de actrice dan ook dat de samenwerking “like a dream” was. “It feels like some weird fantasy that I’ve had since Destiny’s Child. It feels amazing that I get tob e a part of this brand that has already inspired me and be working with a woman who has especially been a huge inspiration to me and so many folks around the world.”

 

"Sport is making the impossible, possible. Dream hard, zone out and you will feel like a hero." #IVYPARK @gracebol

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

 

"Take each step, enjoy each moment and believe you are great." #IVYPARK #KarenMcDonald

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

Beeld: Ivy Park
Deel dit artikel
Back to top