Beauty

Deze spray-tan fail is om van te huilen

Het liefst gaan we elke maand op vakantie, heerlijk de zon opzoeken. Van Spanje tot de Malediven, het maakt allemaal niet uit, als we maar terug komen met een enorm bruine kop om je collega's of vriendinnen jaloers te maken. Als we met onze vingers konden knippen zaten we nu direct op het strand.

Elke maand een nog bruiner kleurtje zonder op vakanie te gaan is bijna niet te doen, daarom moeten we maar met oplossingen komen. De eerste oplossing waar we dan aan denken is de zonnebank of een spray-tan. Een mooi bruin tintje, waardoor het lijkt alsof je net terug bent gekomen van een heerlijke trip.

Tenzij je natuurlijk direct na je spray-tan gaat huilen. Oeps! Het overkwam deze vrouw die het resultaat meteen op facebook plaatste. Deze spray-tan is echt om te huilen. Alleen, laat het nou net zo zijn dat je deze tranen nu niet meer van je gezicht af krijgt. Fail! Het enige wat je kan doen is een hele pot zelfbruiner op je gezicht smeren of een scrub met citroensap en zout en hopen dat het minder wordt.

Bekijk de gigantische spray-tan fail hieronder.

View post on imgur.com
Deel dit artikel
Back to top