Beauty

Dit zijn de 5 hairstyles die jij deze zomer gaat rocken!

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Wat is er leuker om te veranderen dan je haircut? De winter is voorbij dus je kan volledig uitpakken voor het fijnste seizoen van het jaar.  Hier 5 opties, voor lang én kort haar. Zo kan jij de zomer aan! 

Zit je klaar met het nummer van je kapper? Oke, let's do this!

 

Freshy fresh doo. 💋

Een foto die is geplaatst door Arielle Vandenberg (@arielle) op

 

De Choppy Lob
We zijn al een tijdje aan het girlcrushen op Arielle van der Berg. Ze is bekend van Vine, maar nu ook om haar haar. Ze rockt de choppy lob, een lange bob met veel textuur. Aan de achterkant is het haar iets korter, dat zorgt ervoor dat je toch nog het idee hebt dat je lang haar hebt...

 

Downtown down time @kakeykake

Een foto die is geplaatst door Emma Roberts (@emmaroberts) op

 

Rosegold
Hoe mooi is deze kleur! Wij houden van rosé goud in sieraden, kleding maar ook in ons haar! Deze zomer is het superhip om je haar in deze kleur te dragen, Emma Roberts doet het voor en we love it.

 

🍑

Een foto die is geplaatst door Kristina Bazan (@kristinabazan) op

 

De lange pony
Een pony moet je bijhouden, en laat je nou net geen zin hebben in 20 kapperbezoekjes per maand. Deze haarstijl is voor jou! Deze bangs kan je lang laten groeien voor een nonchalante look. Het leuke van een pony is dat je je look enorm kan veranderen, zonder de lengte af te knippen.

IJsblond
Als je wel durft, kan je gaan voor de ijsblonde haarkleur. Wij houden van deze kleur! Het geeft een edgy look. Ga voor askleurige tonen en was je haar met zilvershampoo. Heel belangrijk, Laat de shampoo niet te lang inwerken. Anders eindig je met lila haar. Ook leuk hoor, maar dan eindig je wel met een heel andere look.

 

Pastel
Deze look bijvoorbeeld! Vorig jaar waren we druk in de weer met krijt om ons haar te kleuren in pastelkleurtjes. Nu kan je je hele haardos gaan krijten (of even naar de kapper gaan is een beter idee) want pastel is hot! Lila, roze of koraalkleurtjes zijn helemaal cool.

Ben jij er uit? Wat wordt het deze zomer?

Deel dit artikel
Back to top